Med service i fokus

Redan 1977 startade vi vår verksamhet med att serva och reparera entreprenadmaskiner. Med tiden har verksamheten förstås både förändrats och utvecklats, men vårt huvudfokus är alltjämt att du som maskinägare ska ha en pålitlig och kompetent servicepartner.

Idag arbetar vi i stor utsträckning med miljöskonsamma motorer från Cummins, och är servicelämnare åt Huddig sedan mer än tio år tillbaka. Huddigs maskiner är vi specialister på att skräddarsy, helt efter dina önskemål och behov. Vi har även egen tillverkning av tappar och bussningar till Volvos entreprenadmaskiner. Hydraulik är också ett av de områden där vi erbjuder spetskompetens, inte minst genom det arbete vi gör i service- och miljöprogrammet Grön Maskin. Givetvis har vi vår egen kompletta slangverkstad.

För att hjälpa dig på plats har vi dessutom fyra fullutrustade servicebilar som gör det möjligt för oss att finnas till hands ute på fältet om någon av dina entreprenadmaskiner skulle drabbas av haveri. Handlar det om en större reparation har vi förstås även en gedigen och rikligt utrustad verkstad, där besvärliga lyft och ofta svårlösta problem är vardagsmat för våra erfarna medarbetare. I vår verkstad utför vi även maskinbearbetning med en portabel arborrningsutrustning, som vi gärna tar med ut till dig om förutsättningarna är de rätta.

För att på bästa och snabbaste sätt kunna serva dig håller vi ett stort och uppdaterat lager, som med sina 1 200 m2 idag omfamnar cirka 33 000 artiklar. Det gör att vi stolt, snabbt och enkelt kan tillhandahålla reservdelar till bland annat Volvo, Huddig, Cummins och CAT.

Med all den kompetens och erfarenhet vi samlat på oss sedan 1977, känner vi oss trygga när vi kallar oss din alldeles egna servicepartner.

Välkommen till EM Service i Löberöd!